LANDSINDSAMLING 22.04.2018

Skrevet fredag d. 15. december 2017

Hjerteforeningen EGEDAL er igen med, når Landsindsamlingen løber af stablen den 22. april 2018.

For at få et godt resultat – gerne bedre end sidste år – er det afgørende at vore medlemmer, deres familier, venner og naboer har lyst til at være med.

Vi har pt. 3 indsamlingssteder :

• 1) Græstedgård
  • 2) Stenløse kulturhus
  • 3) Smørum kulturhus

For at nå hele kommunen rundt, har vi brug for mange indsamlere. Har du og/eller nogen du kender lyst til at være indsamler søndag den 22. april og samtidig få motion i det friske forår, kan du melde dig vi dette link: hjerteforeningen.dk/indsamler

Du behøver ikke være medlem af Hjerteforeningen for at være med. At være indsamler den 22. april, er også at støtte hjertesagen.

Når du har meldt dig på til via et af de to link, får vi i Hjerteforeningen Egedal automatisk besked om, at du har meldt dig.

Håber vi ses på indsamlingsdagen søndag den 22. april 2018