<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjertecafe med spændende foredrag.

Skrevet torsdag d. 5. september 2019

Fra kræftsyg til ekstremidræt.

Maj 2018 Et spændende, alvorligt, muntert. givende og underholdende foredrag om udfordringerne med at gennemleve en alvorlig sygdom, komme styrket ud på den anden side, og udleve en vild drengedrøm.

Et foredrag af Peter Møller med plads til både grin og tårer om hans livs rejse på cykel tværs over USA. I 2013 blev jeg som 62-årige ramt af modermærkekræft.

Det ændrede – som ved alle andre i samme situation – mit liv 180 grader.

Efter nødvendige operationer, behandlinger og start på årelange kontroller, blev en gammel drengedrøm hevet frem fra gemmerne. Nu skulle en vanvittig idé om at cykle på tværs af USA udleves!

På en cykeltur fortalte jeg min ven Erik om min vanvittige plan. Eneste svar fra Erik var: ” Hvornår skal vi afsted? ”

  1. september kørte vi ud af San Francisco med kurs mod New York. En fantastisk tur med masser af oplevelser – gode og mindre gode, spændende og næsten for spændende enkelte gange – og det blev til i alt 5.690 km. og 33.276 højdemeter på 32 etaper.

Den 17. oktober sluttede turen i New York – målet var nået, eventyret sluttede – naturligvis – ved statuen af H.C. Andersen i Central Park.

Stenløse kulturhus d. 26.09 kl.19.00 vi byder på en forfriskning, gratis adgang, men tilmelding nødvendig til egedal@hjerteforeningen.dk