Hjertecafé med foredrag om arv og testamente/generalforsamling

Skrevet onsdag d. 5. februar 2020

Hjerteforeningen i Egedal indbyder til Hjertecafé med foredrag om arv og testamente og efterfølgende generalforsamling .

Foredrag: Hvad kan du selv bestemme?
Er du én af dem, der kunne få glæde af at kende til reglerne for arv og testamente, så kom og mød Hjerteforeningens chefjurist, Ann Marie Panduro og advokat Lone Brandenborg fra advokatfirmaet Kahlke i København.
Lone Brandenborg er advokat med speciale i familie- og arveret. Lone underviser og holder mange foredrag om arveret. Hun er TV2’s arveretsekspert i programmet “Når arven splitter os”. Lone er partner i advokatfirmaet Kahlke og beskæftiger sig dagligt bl.a. med arvesager og testamenter.
Ann Marie og Lone vil sammen give en letforståelig gennemgang af reglerne for arv og testamente. Der vil være rig mulighed for at få besvaret spørgsmål og blive klogere på, hvordan du bedst sikrer dig, at din arv fordeles, som du ønsker det.

Generalforsamling og dagsorden efter gældende regler.

Forslag fra medlemmerne skal være formanden i hænde senest torsdag 13. februar for at blive behandlet på generalforsamlingen.

Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse

Torsdag den 27. februar kl. 19-.00 til 21.00

Arrangementet er gratis.

Tilmelding til egedal@hjerteforeningen.dk.

Vi glæder os til at se dig.
Hjerteforeningen i Egedal
Keld Svendsen